Weekamp schuifdeuren

Met Weekamp schuifdeuren creëer je een stijlvolle industriële look in jouw kamer. De schuifdeuren van Weekamp zijn overal te plaatsen, van woonkamers tot slaapkamers. Met onze schuifdeuren bespaar je ruimte en het ziet er stijlvol uit. Dat is een mooie win-win situatie. Lees meer

Wat is er mogelijk?

Je kan je eigen deur helemaal zelf samenstellen. Hierdoor past jouw deur ook echt in het interieur. Onze schuifdeuren zijn inclusief gemonteerd glas. Het glas is vijf keer zo sterk als regulier glas, waardoor de kans op schade vermindert. De schuifdeur van Weekamp is voorbehandeld met zwarte lak. Hierdoor is hij extra sterk en blijft de schuifdeur langer goed.

Weekamp schuifdeuren

Onze schuifdeuren van Weekamp zijn KOMO gecertificeerd en er zit 12 jaar garantie op. Daarom zijn Weekamp schuifdeuren de beste keuze voor jouw interieur. Door de zwarte kleur is de deur tijdloos en past hij in elk interieur.

Weekamp schuifdeur kopen?

Wil je een schuifdeur Weekamp kopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Kan je geen keuze maken tussen onze schuifdeuren of onze achterdeuren? Dan staan wij voor je klaar met advies. Neem gerust contact op. Naast Weekamp bieden wij ook Skantrae en andere merken aan.

Aanmelden / Inloggen