Skantrae Slimseries

Met Skantrae Slimseries deuren heb je een prachtige en minimalistische achterdeur. Door de strakke afwerking en de hoge kwaliteit, is deze Skantrae achterdeur van waarde voor je huis. Met deze achterdeur heb je optimaal lichtinval en uiteraard een prachtig uitzicht naar je tuin. Dankzij de Skantrae Slimseries achterdeur is het elke dag zomer. Lees meer

Fabrieken

Staalconstructies, hoge ramen en bakstenen muren doen ons denken aan fabrieken en scholen. Dat is ook precies waar de industriële trend vandaan komt. In een tijd waarin er weinig werd gebouwd, was er een overschot aan fabrieken en scholen. In dit soort gebouwen werden woonruimtes gecreëerd waarin alle originele elementen behouden bleven. En zo gingen steeds meer mensen van deze minimalistische stijl houden.

Skantrae Slimseries

Skantraed volgt ontwikkelingen op de voet en sluit met haar assortiment deuren altijd aan bij de trends. Voor de industriële trend heeft Skantrae een compleet nieuwe serie ontwikkeld: Slimseries. Ze maakte een strakke houten binnendeur met zwarte stijlen en roedes voor liefhebbers van de minimalistische trend.

Innovatie

Met de Skantrae slimline blijft het deurenmerk innoveren. Zo zijn er inmiddels meerdere Skantrae slimseries ontwikkeld zoals de Skantrae slimseries Ultra, slimseries One en de slimseries Outdoor. Vanzelfsprekend gaat het bij de Outdoor serie om buitendeuren. Daarmee verplaatsen ze de minimalistische stijl ook naar buiten. Je kunt de zwarte trend nu dus niet alleen binnen, maar ook buiten toepassen. Buiten of binnen, Skantrae Slimseries kunnen overal!

Wat is er mogelijk?

Onze industriële Slimseries achterdeur is met en zonder glas te bestellen. Deurnodig heeft de Skantrae achterdeur Slimserie in de klassieke kleuren zwart en wit. Hierdoor is jouw deur tijdloos en past het naadloos in elk interieur.

Skantrae achterdeuren Slimseries

De achterdeuren van Skantrae zijn door hun industriële look favoriet. Onze Slimseries achterdeuren van Skantrae zijn zelf samen te stellen en daarom passen ze altijd in jouw huis. Dit doe je door het deurbeslag en de deurknop of klink zelf uit te kiezen. Hiermee maak je jouw deur echt onderdeel van je huis.

Skantrae slimseries bij Deurnodig

Deurnodig verkoopt deuren van Skantrae en dus ook de slimseries. Daarmee kun jij eenvoudig en snel een Skantrae binnendeur zwart in huis halen. In onze webshop kun jij elke deur naar wens samenstellen. Bepaal zelf de maat, het profiel en welke deurbeslag je wilt. Benieuwd naar alle andere opties voor het samenstellen van een deur in onze webshop? Probeer het eens uit. Mocht je vragen hebben of er niet uitkomen, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de juiste deur die bij je past.

Aanmelden / Inloggen