Skantrae Slimseries

De industriële deur is niet meer weg te denken uit het Nederlandse interieur. Liefhebbers van een industrieel interieur, en dat zijn er veel, kiezen massaal voor een zwarte stalen deur. Al zien we ze ook steeds vaker in het wit. In de Skantrae Slimseries vind je ze ook. Lees meer

Fabrieken

Staalconstructies, hoge ramen en bakstenen muren doen ons denken aan fabrieken en scholen. Dat is ook precies waar de industriële trend vandaan komt. In een tijd waarin er weinig werd gebouwd, was er een overschot aan fabrieken en scholen. In dit soort gebouwen werden woonruimtes gecreëerd waarin alle originele elementen behouden bleven. En zo gingen steeds meer mensen van deze minimalistische stijl houden.

Skantrae slimseries

Skantraed volgt ontwikkelingen op de voet en sluit met haar assortiment deuren altijd aan bij de trends. Voor de industriële trend heeft Skantrae een compleet nieuwe serie ontwikkeld: Slimseries. Ze maakte een strakke houten binnendeur met zwarte stijlen en roedes voor liefhebbers van de minimalistische trend.

Innovatie

Met de Skantrae slimline blijft het deurenmerk innoveren. Zo zijn er inmiddels meerdere Skantrae slimseries ontwikkeld zoals de Skantrae slimseries Ultra, slimseries One en de slimseries Outdoor. Vanzelfsprekend gaat het bij de Outdoor serie om buitendeuren. Daarmee verplaatsen ze de minimalistische stijl ook naar buiten. Je kunt de zwarte trend nu dus niet alleen binnen, maar ook buiten toepassen. Buiten of binnen, Skantrae Slimseries kunnen overal!

Skantrae slimseries bij Deurnodig

Deurnodig verkoopt deuren van Skantrae en dus ook de slimseries. Daarmee kun jij eenvoudig en snel een Skantrae binnendeur zwart in huis halen. In onze webshop kun jij elke deur naar wens samenstellen. Bepaal zelf de maat, het profiel en welke deurbeslag je wilt. Benieuwd naar alle andere opties voor het samenstellen van een deur in onze webshop? Probeer het eens uit. Mocht je vragen hebben of er niet uitkomen, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de juiste deur die bij je past.

Aanmelden / Inloggen