Skantrae Slimserie SSA 8103

765,00

Specificaties

Merk

Skantrae

Breedte

83, 88, 93

Hoogte

201.5, 211.5, 231.5

Stomp / opdek / schuif / taats

Opdek, Schuif, Stomp, Taats

Draairichting

Linksdraaiend, Rechtsdraaiend

Profilering

Recht

Glas

Blank

Afwerking

Krasbestendige poedercoat

Certificaten

Niet van toepassing

Constructie

Aluminium stijlen en dorpels

Garantie

10 jaar

Glassoort

Veiligheidsglas

Maatwerk

Niet leverbaar

Serie

Slimserie Alu

Stijl

Industrieel

Stijlbreedte

38mm

Uitvoering

90 graden profielen

Kozijnmaat

Niet van toepassing

Skantrae Slimserie SSA 8103

Skantrae Slimserie SSA 8103 is een deur van het merk Skantrae. Je kunt deze deur helemaal naar wens samenstellen. Tijdens het samenstellen van de Skantrae Slimserie SSA 8103 deur kun je zien wat de kosten zijn van de deur. Lukt het niet om de door jouw gewenste deur samen te stellen? Of heb je speciale wensen? Vraag dan een offerte aan en omschrijf jouw wensen.

Skantrae Slimserie SSA 8103 kopen

Wil je de Skantrae Slimserie SSA 8103 kopen? Dan ben je bij Deurnodig aan het juiste adres. Wij zijn officieel Skantrae dealer en zijn de deurenspecialist in Nederland. Stel jouw deur samen bij ons en plaats je bestelling. Wij controleren altijd handmatig de bestelling van jouw Skantrae Slimserie SSA 8103 deur. Alle stijlen en materialen zijn mogelijk om een unieke deur te creëren passend in jouw interieur.

Mooie deuren kopen die in je huis passen: dat doe je niet zomaar. Deuren kenmerken de stijl van jouw huis en geven de ruimte een hele nieuwe uitstraling. Maar met de Skantrae Slimserie SSA 8103 van Deurnodig ben jij verzekerd van een prachtige deur.

Aanmelden / Inloggen