Skantrae Prestige

Maak kennis met de klassieke deurlijn van Skantrae: Prestige. Lees meer

Skantrae Prestige

Skantrae Prestige is een serie met prachtige deurmodellen die je interieur een rijke uitstraling geven. Dat komt met name door de profilering van de panelen en de glaslatten die royaal zijn uitgevoerd. De Skantrae binnendeuren Prestige zijn wit voorbehandeld. Je kunt de deur in elke kleur aflakken. Dit kun je ook door Skantrae laten doen via hun aflakservice. Kies bijvoorbeeld voor een piano zwarte hoogglanslak of een mooie crĆØmekleur. Maak de deur compleet met bijpassend deurbeslag en elegante lambrisering. Skantrae Prestige is gegarandeerde een goede keus.

Skantrae Prestige Binnendeuren

Zoek je een keukendeur, slaapkamerdeur of badkamerdeur? Het maakt niet uit voor welke ruimte in je huis je een binnendeur zoekt, in het assortiment van Skantrae vind je hoe dan ook een passende deur. Een binnendeur die past bij jouw stijl. Is dat toevallig klassiek? Dan zit je helemaal goed bij Skantrae Original en Skantrae Prestige. In onze webshop kun je elke deur naar wens samenstellen. Zo kun je onder andere zelf de hoogte, breedte, draairichting en het deurbeslag kiezen. Daarmee creƫer je een deur die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Over Skantrae

Skantrae is een bekend deurenmerk gevestigd in Zevenaar. De deurenspecialist is al 40 jaar actief in Nederland en Belgiƫ. Het merk ontwerpt eigentijdse deuren met oog voor detail. Met het KOMO-certificaat op zak bewijst Skantrae dat de deuren van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ook kiest het merk altijd voor het beste materiaal en werken ze met FSC en PEFC gecertificeerd hout. Bestel Skantrae Prestige deuren via onze webshop.

Aanmelden / Inloggen