Skantrae Original

Maak kennis met de klassieke deurlijn van Skantrae: Original. Lees meer

Skantrae Original

Kenmerkend voor klassieke deuren zijn de profielen en het glas. Dat zie je ook terug in de Skantrae Original serie. Een deurenlijn die al jaren een vaste waarde heeft in het assortiment. Typerend voor deze deuren zijn de kraalprofielen en de panelen met afgeronde paneelbossing. Daardoor hebben ze een klassiek en landelijk karakter. Perfecte deuren om jouw interieur meer sfeer te geven.

Binnendeuren

Zoek je een keukendeur, slaapkamerdeur of badkamerdeur? Het maakt niet uit voor welke ruimte in je huis je een binnendeur zoekt, in het assortiment van Skantrae vind je hoe dan ook een passende deur. Een binnendeur die past bij jouw stijl. Is dat toevallig klassiek? Dan zit je helemaal goed bij Skantrae Original en Skantrae Prestige. In onze webshop kun je elke deur naar wens samenstellen. Zo kun je onder andere zelf de hoogte, breedte, draairichting en het deurbeslag kiezen. Daarmee creƫer je een deur die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Over skantrae

Skantrae is een bekend deurenmerk gevestigd in Zevenaar. De deurenspecialist is al 40 jaar actief in Nederland en Belgiƫ. Het merk ontwerpt eigentijdse deuren met oog voor detail. Met het KOMO-certificaat op zak bewijst Skantrae dat de deuren van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ook kiest het merk altijd voor het beste materiaal en werken ze met FSC en PEFC gecertificeerd hout.

Aanmelden / Inloggen