Skantrae Essence

Een serie goed past in een landelijke huiskamer is de Skantrae Essence serie. In deze serie vind je trendy deurmodellen die niet alleen leuk zijn voor je interieur, maar ook voor je portemonnee. Lees meer

Skantrae Essence deuren

Zoek je de voordeligste paneeldeuren van Nederland? Dan moet je bij de Skantrae Essence serie zijn. Dit zijn al jaren dé deuren met de beste prijs. Het is een veelzijdige deurenlijn die past binnen vrijwel elke interieurstijl. Modern, industrieel, landelijk, het kan allemaal. De Skantrae essence deuren zijn afgewerkt met facetprofielen en scherp afgeronde paneelbossing op de MDF panelen.

Landelijke deur

Heb je een landelijk interieur of wil je dat? Met de deuren uit de Skantrae Cottage en Skantrae Essence serie maak je jouw landelijke interieur compleet. De deurenlijnen bestaan uit stoere, afgewerkte landelijke deuren. Je hebt keuze veel uitvoeringen die je zelf ook nog naar wens kunt aanpassen.

Deur samenstellen

Stel je eigen Skantrae Essence deur samen op deurnodig.nl. Van de hoogte, breedte, kleur tot het deurbeslag. Je kunt jouw deur helemaal zelf samenstellen in onze webshop. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag. Mail naar info@deurnodig.nl of bel 085 01 85 228 voor meer informatie voer Skantrae essence deuren.

Aanmelden / Inloggen