Skantrae

Skantrae deuren

Op Deurnodig.nl vind je diverse Skantrae deuren. Ontworpen met een ambachtelijk oog voor detail, in eigentijds design en volgens de nieuwste inzichten. Dat doet het merk al 40 jaar! Over de kwaliteit hoef je niet te twisten. Vrijwel alle deuren dragen het KOMO-certificaat. Het merk kiest uitsluitend het beste materiaal en werkt met FSC en PEFC gecertificeerd hout.

Over Skantrae

Skantrae is al 40 jaar actief in de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Het bekende deurenmerk is gevestigd in Zevenaar en maakt binnendeuren, buitendeuren en deurbeslag. Het assortiment is altijd actueel en bestaat uit allerlei verschillende type deuren die je ook kunt vinden in onze webshop.

Skantrae binnendeuren

Skantrae binnendeuren nodig? Of je nou een badkamerdeur, keukendeur of slaapkamerdeur zoekt, voor elke kamer is een passende Skantrae binnendeur te vinden. Daarbij heb je keuze uit verschillende stijlen, zodat je er altijd een vindt die past bij jouw interieur. Elke Skantrae deur kun je op Deurnodig.nl naar wens samenstellen. Zo kies je zelf de maat en bepaal je welk deurbeslag je erop wilt hebben.

Skantrae buitendeuren

Ook Skantrae buitendeuren vind je in onze webshop. Skantrae buitendeuren zijn karakteristiek, stijlvol en uniek én naar wens samen te stellen op Deurnodig.nl. Bepaal de stijl, de kleur en de bijbehorende deuraccessoires zoals deurbeslag. Met een Skantrae buitendeur geef je jouw woning een kenmerkende uitstraling.

KOMO kwaliteit

Over de kwaliteit van Skantrae binnendeuren hoef je je geen zorgen te maken. Het merendeel van de deuren is voorzien van het KOMO-certificaat. Daarmee garanderen ze de kwaliteit en voldoen ze aan de eisen van het Bouwbesluit. De deuren blijven lang mooi en goed en kunnen zelfs de meeste zware omstandigheden doorstaan, zo blijkt uit de testen.

Veiligheid

Wat verder bijzonder is aan Skantrae deuren is dat ze erg veilig zijn. Zo gebruikt het merk bij glazen Skantrae binnendeuren uitsluitend speciaal veiligheidsglas dat voldoet aan de NEN 3569-norm. Dit glas is 5 keer sterker als normaal glas en kan dus tegen een stootje. Dus ook als je jouw deur per ongeluk te hard dichtslaat of als de deur door de tocht dichtwaait, zal het glas niet snel kapotgaan.

Skantrae deurbeslag

Naast binnen- en buitendeuren verkopen wij ook Skantrae deurbeslag. Verschillende deuraccessoires als klinken, krukken en bevestigingsmaterialen vind je in ons assortiment. Daarmee maak je de deur compleet en creëer je een unieke deur passend bij jouw woonstijl.

Skantrae series

Skantrae voert verschillende series. Je vindt ze hieronder:
Skantrae Accent
Skantrae Cottage
Skantrae Cube
Skantrae Essence
Skantrae HPL
Skantrae Nano
Skantrae Original
Skantrae Prestige
Skantrae Accent

Skantrae deur kopen?

Dat kan in onze webshop. Wil je graag persoonlijk advies voordat je overgaat tot een aankoop? Deurenspecialist Wilfred geeft je graag vrijblijvend meer advies over de Skantrae deuren. Neem gerust contact op met 06 41 77 21 24 of stuur een email naar wilfred@deurnodig.nl. Bestel nu jouw Skantrae binnendeuren of Skantrae buitendeuren.

Aanmelden / Inloggen