Skantrae Cube

Zoek je een deur in een simpele, maar elegante uitvoering? Dan moet je zeker eens kijken naar de Skantrae Cube serie. Deze serie bestaat uit strakke, moderne design deuren met een eigentijdse uitstraling. Skantrae deuren die je vrijwel in elk interieur kunt toepassen. Lees meer

Skantrae Cube

Vlakke panelen, strakke lijnen en vormen, dat zijn de kenmerken van de Skantrae Cube deuren. In het ontwerp werd rekening gehouden met ‘Less is more’. Daarom passen deze designdeuren ook zo goed in diverse interieurstijlen. De deur oogt minimalistisch en tegelijkertijd modern. De eigentijdse binnendeuren hebben een rechthoekige profilering en vlakke panelen.

Moderne deuren

Skantrae Cube is een serie met moderne design deuren. Echte blikvangers in de kamer dus. Heb jij een modern interieur dan maak je met deze deuren jouw moderne inrichting helemaal compleet. Heb je een andere uitgesproken stijl in huis? Bijvoorbeeld landelijk, klassiek of industrieel? Dan kun je juist met de Skantrae Nano en Skantrae Cube deuren je interieur in evenwicht brengen. Zo voorkom je een overkill aan details van een specifieke stijl.

Deur samenstellen

In onze webshop vind je veel deuren uit de Cube serie van Skantrae. Zit er een tussen die je aanspreekt? Dan kun je deze verder naar wens samenstellen. Je bepaalt zelf de maat en kunt een keuze maken uit deurbeslag in uiteenlopende stijlen. Zorg ook dat je weet of je een opdekdeur of stompe deur nodig hebt en controleer welke draairichting de deur moet hebben.

Aanmelden / Inloggen