Skantrae Boardpaneel SKB 208

Op voorraad
121,00

Handig om toe te voegen

Tochtvaldorpel

Frezing tochtvaldorpel

Specificaties

Merk

Skantrae

Breedte

73, 78, 83, 88, 93

Hoogte

201.5, 211.5

Stomp / opdek

Opdek, Stomp

Draairichting

Linksdraaiend, Rechtsdraaiend

Profilering

Geen

Glas

Geen

Afwerking

Wit voorbehandeld

Certificaten
Constructie

Vuren kantlatten, hoingraat karton vulling, tussen 2 vlakke HDF skinplaten

Garantie

2 jaar

Glassoort

Geen

Maatwerk

Niet leverbaar

Serie

Boardpaneel

Stijl

Basic

Stijlbreedte

Geen

Uitvoering

Glad

Skantrae Boardpaneel SKB 208

Skantrae Boardpaneel SKB 208 is een deur van het merk Skantrae. Je kunt deze deur helemaal naar wens samenstellen. Tijdens het samenstellen van de Skantrae Boardpaneel SKB 208 deur kun je zien wat de kosten zijn van de deur. Lukt het niet om de door jouw gewenste deur samen te stellen? Of heb je speciale wensen? Vraag dan een offerte aan en omschrijf jouw wensen.

Skantrae Boardpaneel SKB 208 kopen

Wil je de Skantrae Boardpaneel SKB 208 kopen? Dan ben je bij Deurnodig aan het juiste adres. Wij zijn officieel Skantrae dealer en zijn de deurenspecialist in Nederland. Stel jouw deur samen bij ons en plaats je bestelling. Wij controleren altijd handmatig de bestelling van jouw Skantrae Boardpaneel SKB 208 deur. Alle stijlen en materialen zijn mogelijk om een unieke deur te creëren passend in jouw interieur.

Mooie deuren kopen die in je huis passen: dat doe je niet zomaar. Deuren kenmerken de stijl van jouw huis en geven de ruimte een hele nieuwe uitstraling. Maar met de Skantrae Boardpaneel SKB 208 van Deurnodig ben jij verzekerd van een prachtige deur.

Aanmelden / Inloggen