Skantrae Accent

Gek op de jaren 30 stijl? Dan zal de Skantrae Accent serie zeker bij je in de smaak vallen. Het facetprofiel en de panelen met geaccentueerde rand maken de deuren zeer geschikt voor een jaren 30 interieur. Lees meer

Skantrae Accent paneeldeuren

Wist je dat de Skantrae Accent deuren tot de meest verkochte paneeldeuren van Nederland behoren? Vanwege de enorme keuzemogelijkheid in deurmodellen en glas is dat ook niet zo gek. Skantrae Accent heeft daarmee voor elke woonstijl en voor elke ruimte in huis een perfecte deur.

Skantrae jaren 30

De Skantrae Accent serie heeft een jaren 30 uitstraling. Dat zie je voornamelijk terug aan het facetprofiel en de panelen met geaccentueerde randen. De deuren zijn goed toepasbaar voor verschillende doeleinden. Door een paneel te voorzien van schoolbordverf is het een ideale deur voor de kinderkamer of keuken.

Aflakservice

Alle accent deurmodellen hebben gelamineerd houten stijlen en dorpels en MDF-panelen. Ze zijn wit voorbehandeld en in elke gewenste kleur af te lakken. Je kunt hiervoor gebruikmaken van de aflakservice van Skantrae. Dit is alleen mogelijk bij opdekdeuren uit de serie Prestige, Accent, Original, Cube en Essence. Je hebt de keuze uit diverse RAL-kleuren. Deuren met voorgemonteerd glas kunnen helaas niet door Skantrae afgelakt worden. Wanneer je kiest voor de aflakservice komen er ongeveer acht extra werkweken bij de levertijd op.

Skantrae Accent

In onze webshop kun je elke deur uit de Skantrae Accent serie naar wens aanpassen. Maatwerk is dus altijd mogelijk. Je bepaalt zelf de hoogte, breedte, draairichting, kleur en welk deurbeslag je erbij wilt hebben. Let ook goed op het type deur. Controleer altijd eerst of je een stompe of opdekdeur nodig hebt.

Aanmelden / Inloggen