Bruynzeel Modern BRZ 20-106

Twijfel je over de maat of afwerking?


Jouw deur niet in ons assortiment? Grote kans dat wij wel kunnen leveren. Neem contact op.

Met deurbeslag, ook wel hang- en sluitwerk genoemd, maak je jouw zelf samengestelde deur helemaal af. Het gaat om alle onderdelen die je op of aan een deur kan monteren. Denk aan deurklinken en de rozetten eromheen om het sleutelgat af te dekken. Ook kun je kiezen voor een deurknop of handvat.


Bekijk deurbeslag
Moderne deuren

Moderne Deuren

Ben je op zoek naar een moderne deur voor in de woonkamer of slaapkamer? Een moderne deur is een prachtige blikvanger in huis. Kenmerkend voor deze stijl is het gebruik van strakke lijnen en een simpele, elegante uitvoering. Ideaal aan moderne deuren is dat ze in iedere woning passen. Of het nou om een oudere woning, of nieuwbouwwoning gaat. De moderne deur straalt rust en evenwicht uit en maakt jouw interieur tot één geheel. Wij bieden een mooie selectie deuren van het merk Weekamp en uit de Cube en Nano series van het merk Skantrae.

Wat is er mogelijk?

Als de moderne deur helemaal bij jou past, is het nog mogelijk om te kiezen voor glas in de deur. Onze moderne deuren hebben mat glas, waardoor je meer lichtinval kunt creëren en je tegelijkertijd nog steeds privacy hebt. Door bijpassend deurbeslag te kiezen, maak je van deze moderne deur een blikvanger in huis. Ga je voor een deurkruk in dezelfde strakke stijl als de moderne deur, of kies je voor een bijzondere deurknop? Wat je ook kiest, de moderne deur past zich moeiteloos aan op jouw keuze. Kan je niet kiezen of wil je advies? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren je graag.

De perfecte deur voor jouw huis

Passen deze deuren niet helemaal bij jouw smaak? Wij hebben een uitgebreide selectie deuren in allerlei verschillende stijlen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze robuuste industriële deuren, de sfeervolle jaren 30 deuren of de stijlvolle klassieke deuren. Nog niet tevreden? Misschien geef je wel de voorkeur aan een ongecompliceerde basic deur of heb je het liefste een behaaglijke landelijke deur in huis? Wat je ook kiest, bij Deurnodig.nl stel je zelf je eigen deur samen, geheel naar wens. Voor de perfecte deur voor jouw huis.
Aanmelden / Inloggen