Bruynzeel Jaren 30 BRZ NR 10

Twijfel je over de maat of afwerking?


Jouw deur niet in ons assortiment? Grote kans dat wij wel kunnen leveren. Neem contact op.

Met deurbeslag, ook wel hang- en sluitwerk genoemd, maak je jouw zelf samengestelde deur helemaal af. Het gaat om alle onderdelen die je op of aan een deur kan monteren. Denk aan deurklinken en de rozetten eromheen om het sleutelgat af te dekken. Ook kun je kiezen voor een deurknop of handvat.


Bekijk deurbeslag
Jaren 30 deuren

Jaren 30 deuren

De jaren 30 deuren zijn nog altijd ongekend populair. Een jaren 30 deur geeft een authentieke en sfeervolle uitstraling aan jouw interieur. Voor een strakke moderne uitstraling met een knipoog naar het verleden. In de jaren 30 vond een omslag in stijl plaats, onpersoonlijke en saaie deuren werden vervangen door strak vormgegeven deuren, vaak met glas. Kenmerkend voor de jaren 30 binnendeur is het gebruik van glas, royale deurpanelen en bijpassend deurbeslag. Gebruik deze sfeervolle deuren met retro-elementen voor een vleugje nostalgie in jouw woning. Wij bieden een mooie selectie deuren van het merk Weekamp en uit de Accent serie van het merk Skantrae.

Jaren 30 paneeldeuren

Jaren 30 deuren worden ook wel paneeldeuren genoemd: paneeldeur jaren 30 dus. Dit betekent dat een jaren 30 deur wordt opgebouwd uit één of meer panelen. Met een mooie jaren 30 deur ga je terug in de tijd. Je kan ook het interieur moderniseren om een goede balans te krijgen in jouw interieur. Geef je huis een unieke sfeer, volledig naar eigen smaak en voorkeur. Bij Deurnodig.nl kan je helemaal zelf jouw jaren 30 paneeldeur samenstellen. Bekijk de mogelijkheden en kies de maat die bij jou past. Ook hebben wij een uitgebreide selectie deurbeslag, om jouw deur een eigenwijze twist te geven. Kan je niet kiezen of wil je graag advies? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

Binnendeuren jaren 30

Passen deze jaren 30 binnendeuren niet helemaal bij jouw smaak? Wij hebben een uitgebreide selectie binnendeuren jaren 30 in allerlei verschillende stijlen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze behaaglijke landelijke deuren, de stijlvolle klassieke deuren of robuuste industriële deuren. Nog niet tevreden? Misschien geef je wel de voorkeur aan een ongecompliceerde basic deur of heb je het liefste een strakke moderne deur in huis? Wat je ook kiest, bij Deurnodig.nl stel je zelf je eigen deur samen, geheel naar wens. Voor de perfecte deur voor jouw huis.
Aanmelden / Inloggen