Industriële deuren

Ben je op zoek naar een industriële deuren? Dan zit je bij Deurnodig goed. Bekijk het aanbod aan industriële deuren of neem contact om op je te laten adviseren. Lees meer

Industriële deuren

De industriële deuren zijn niet weg te denken uit woontijdschriften. Waarom? Deze tijdloze deuren worden gekenmerkt door minimalistische en strakke uitvoeringen, waardoor ze moeiteloos bij elk interieur aansluiten. De kameleon onder de deuren dus en helemaal van deze tijd. Creëer een loft-look in jouw woning door een strakke industriële deur te kiezen. Industriële binnendeuren hebben vaak zwarte metalen profielen, met daarin grote glasplaten. Door de glasplaat heen kan nog een zwarte of grijze lijn lopen, wat een glas in lood effect geeft, op een elegante manier. Wij bieden een mooie selectie deuren van het merk Weekamp en uit de Slimseries van het merk Skantrae.

Glas bij industriële deuren

Wat maakt een deur zo mooi minimalistisch en toch modern? Bij industriële deuren is er altijd veel gebruik van glas. Hierdoor is er veel lichtinval in de woning, maar door de zwarte metalen frames is er toch sprake van een robuuste uitstraling. De inspiratie voor industriële deuren komt uit de industrie. Maak gebruik van hout en metaalaccenten om zijn oorsprong nog zichtbaarder te maken. Bij Deurnodig.nl vind je industriële deuren met gelaagd, grijs getint of blank glas. De kleur van het glas heeft veel invloed op de lichtinval en de rest van de woning. Houd daarom rekening met jouw interieur; maak je gebruik van veel lichte of veel donkere kleuren? Wil je veel zwarte frames in de industriële deur terug zien, of ben je een minimalist in de dop? Voor advies kan je gerust contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag.

Industriële binnendeuren

Zoek je industriële binnendeuren? Deurnodig heeft een ruim aanbod aan industriële binnendeuren. Kies een standaard industriële binnendeur of stel helemaal zelf samen. Passen deze deuren niet helemaal bij jouw smaak? Wij hebben een uitgebreide selectie deuren in allerlei verschillende stijlen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze behaaglijke landelijke deuren, de sfeervolle jaren 30 deuren of de stijlvolle klassieke deuren. Nog niet tevreden? Misschien geef je wel de voorkeur aan een ongecompliceerde basic deur of heb je het liefste een strakke moderne deur in huis? Ook hebben wij de beste selectie Skantrae achterdeuren, balkondeuren, terrasdeuren of voordeuren. Wat je ook kiest, bij Deurnodig.nl stel je zelf je eigen industriële deur samen, geheel naar wens. Voor de perfecte deur voor jouw huis.

Aanmelden / Inloggen