Let op: Bruynzeel is gestopt en de deuren worden niet meer verkocht

Bekijk onze alternatieven

Bruynzeel deuren

Al meer dan 120 jaar draait het om vakmanschap en passie bij Bruynzeel. Het vertrouwde merk heeft een kwalitatief en breed assortiment binnendeuren en deurbeslag. Deurnodig.nl is een officiële Bruynzeel dealer. Wij verkopen Bruynzeel binnendeuren welke je volledig naar wens kunt samenstellen.

Bruynzeel binnendeuren

Bruynzeel binnendeuren staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit. Voor iedere gewenste stijl heeft Bruynzeel binnendeuren beschikbaar. Van landelijk tot klassiek en van basic tot modern. Bovendien kan de deur worden voorzien van diverse bewerkingen. Bruynzeel besteed veel aandacht aan het ontwerpen en testen van de deuren zodat jij er zo lang mogelijk plezier van hebt. De binnendeuren specialist streeft altijd naar een kwalitatief en toegankelijk design om jarenlang van te genieten.

Bruynzeel deurbeslag

Met Bruynzeel deurbeslag maak je jouw zelf samengestelde deur helemaal compleet. Het wordt ook wel hang- en sluitwerk genoemd. Bij deurbeslag gaat het om de onderdelen die je op of aan de deur kan monteren. Denk aan een deurklink, deurknop of handvat, maar ook aan de rozetten om de klinken waarmee je het sleutelgat afdekt. Niet alleen accentueer je met deurbeslag een bepaalde stijl, het is ook noodzakelijk om de deur te laten draaien, openen en sluiten. Al het Bruynzeel deurbeslag is gemaakt van harde materialen als roestvrijstaal, messing, chroom of bron. Je bent verzekerd van slijtvast deurbeslag met een lange levensduur.

Functionele binnendeuren

Bruynzeel binnendeuren zorgen niet alleen voor een mooie uitstraling in je interieur. Het zorgt ook voor minimaliseren van geluidshinder tussen diverse kamers. Daarnaast creëer je met een binnendeur een gevoel van privacy.

Aflakservice en glasservice

Kies je voor een Bruynzeel opdekdeur? Dan kun je deze ook door Bruynzeel laten aflakken. En koop je een deur met glas? Dan kun je het glas ook laten afmonteren door de Bruynzeel glasmontage service. Wanneer je gebruikt maakt van de Bruynzeel aflakservice dien je ook de Bruynzeel glasmontage service af te nemen.

Duurzame kwaliteit

Bruynzeel is al jaren een vertrouwd adres voor binnendeuren. Met name de keurmerken bewijzen dat het bij de producten om duurzame kwaliteit gaat. Zo beschikt Bruynzeel over de keurmerken FSC, PEFC en KOMO.

Aanmelden / Inloggen