Weekamp Modern WK65011 C3 incl. gemonteerd mat glas

EAN: Weekamp Modern WK65011 C3 incl. gemonteerd mat glas

Twijfel je over de maat of afwerking?


Jouw deur niet in ons assortiment? Grote kans dat wij wel kunnen leveren. Neem contact op.

Met deurbeslag, ook wel hang- en sluitwerk genoemd, maak je jouw zelf samengestelde deur helemaal af. Het gaat om alle onderdelen die je op of aan een deur kan monteren. Denk aan deurklinken en de rozetten eromheen om het sleutelgat af te dekken. Ook kun je kiezen voor een deurknop of handvat.


Bekijk deurbeslag

Weekamp Modern WK65011 C3 incl. gemonteerd mat glas

Weekamp Modern WK65011 C3 incl. gemonteerd mat glas is een deur van het merk Weekamp. Je kunt deze deur helemaal naar wens samenstellen. Tijdens het samenstellen van de Weekamp Modern WK65011 C3 incl. gemonteerd mat glasdeur kun je zien wat de kosten zijn van de deur. Lukt het niet om de door jouw gewenste deur samen te stellen? Of heb je speciale wensen? Vraag dan een offerte aan en omschrijf jouw wensen.

Weekamp Modern WK65011 C3 incl. gemonteerd mat glas kopen

Wil je de Weekamp Modern WK65011 C3 incl. gemonteerd mat glas kopen? Dan ben je bij Deurnodig aan het juiste adres. Wij zijn officieel Weekamp dealer en zijn de deurenspecialist in Nederland. Stel jouw deur samen bij ons en plaats je bestelling. Wij controleren altijd handmatig de bestelling van jouw Weekamp Modern WK65011 C3 incl. gemonteerd mat glasdeur. Alle stijlen en materialen zijn mogelijk om een unieke deur te creëren passend in jouw interieur.

Mooie deuren kopen die in je huis passen: dat doe je niet zomaar. Deuren kenmerken de stijl van jouw huis en geven de ruimte een hele nieuwe uitstraling. Maar met de Weekamp Modern WK65011 C3 incl. gemonteerd mat glas van Deurnodig ben jij verzekerd van een prachtige deur.

Aanmelden / Inloggen