Achterdeuren

Een achterdeur vormt net als de voordeur het visitekaartje van je woning. Ben je op zoek naar een nieuwe achterdeur? Wij bieden een groot assortiment Weekamp achterdeuren en Skantrae achterdeuren. Van klassieke tot moderne achterdeuren. Kies zelf de uitvoering, de maat, het type glas en het deurbeslag. Een achterdeur is een stompe deur. Dit houdt in dat de achterdeur in het kozijn valt. Hierbij is het van belang dat je regelmatig het kozijn dient te onderhouden, zodat de nieuwe achterdeur jarenlang meegaat.

Lees meer

Achterdeur met glas samenstellen

Een achterdeur met glas zorgt voor een unieke stijl en vormt de verbinding met buiten. Bij Deurnodig stel je zelf de achterdeur met glas samen. Selecteer met opplakroeden of zonder roedes. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de roeden te verdelen. Kies je voor 3,4,6 of toch 8 roeden? Een achterdeur met glas maakt je woning helemaal af.

Deurbeslag buitendeur

Om de zelf samengestelde achterdeur af te maken kies je het deurbeslag dat past bij jouw stijl. Bij een nieuwe achterdeur is het belangrijk dat je rekening houdt met veiligheidsdeurbeslag, zodat er geen ongewenste gasten je woning betreden.

Hardhout achterdeur

Ben je op zoek naar een hardhout achterdeur? Wij verkopen verschillende hardhout achterdeuren die je op maat kunt samenstellen. Daarnaast zijn de achterdeuren voorzien van het KOMO-keurmerk en voldoen aan het Nederlandse besluit met Weerstandsklasse 2. Ook zijn de achterdeuren FSC gecertificeerd leverbaar. Onze houten achterdeuren zijn geschikt voor isolatie veiligheidsglas en veiligheidsbeslag.

Dubbele achterdeur

Deurnodig heeft een breed assortiment dubbele achterdeuren voor naar het terras of het balkon. De dubbele achterdeur kun je volledig op maat en naar wens samenstellen. Met dubbele achterdeuren zorg je voor meer licht in je woning en geniet je optimaal van je tuin.

Achterdeur kopen?

Als je kiest voor een achterdeur bij Deurnodig ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons stel je zelf de achterdeur samen via onze configurator. Selecteer zelf de maat, de stijl en het design dat past bij jouw nieuwe achterdeur. Heb je vragen en wil je meer informatie? Kijk eens op onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. We helpen je graag.

Aanmelden / Inloggen